Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Die Entwicklung des Klavierkonzerts bis Mozart

Tytuł pełny:
Die Entwicklung des Klavierkonzerts bis Mozart / von Hugo Daffner
Tytuł:
Die Entwicklung des Klavierkonzerts bis Mozart
Autorzy:
Daffner, Hugo
Wydawca:
Leipzig : Druck und Verlag von Breitkopf und Hartel
Rok wydania:
1906
Seria:
Publikationen der Internationalen Musikgesellschaft. Beihefte. Zweite Folge ; 4
Zawartość serii:
Publikationen der Internationalen Musikgesellschaft. Beihefte. Zweite Folge 4
Opis fizyczny:
XII, 102 s. : nuty ; 24 cm
Temat:
Koncert (fortepian) - historia
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00912nam#a2200205#i#4500
001 0032101497453
003 KAT ŚL
005 20220805144729.0
008 100812s1906####pl#||||g#||||||||#||pol#d
035 %a IDWydania753049
040 %a KAT ŚL %c KAT ŚL %e PNN
100 1 %a Daffner, Hugo. %e
245 1 4 %a Die Entwicklung des Klavierkonzerts bis Mozart / %c von Hugo Daffner.
260 %a Leipzig : %b Druck und Verlag von Breitkopf und Hartel, %c 1906.
300 %a XII, 102 s. : %b nuty ; %c 24 cm.
490 1 %a Publikationen der Internationalen Musikgesellschaft. Beihefte. Zweite Folge ; %v 4
650 9 %a Koncert (fortepian) %x historia
830 0 %a Publikationen der Internationalen Musikgesellschaft. Beihefte. %p Zweite Folge %v 4
856 4 0 %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0032101497453 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
II 1014950
Status:
dostępna
Stan fizyczny:
dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
P6
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies