Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Jagnięcina na Podbeskidziu

Tytuł pełny :
Jagnięcina na Podbeskidziu / [opracowanie przepisów Bożena Malinka, Halina Kąkol ; autorzy tekstów Władysław Suchoń i inni] ; Beskidzkie Stowarzyszenie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Kształcenia Ludności w Żywcu Moszczenicy
Tytuł :
Jagnięcina na Podbeskidziu
Autorzy :
Beskidzkie Stowarzyszenie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Kształcenia Ludności (Żywiec)
"Timex" (Bielsko-Biała)
Współtwórcy :
Malinka, Bożena. Opracowanie
Kąkol, Halina. Opracowanie
Suchoń, Władysław. Opracowanie
Beskidzkie Stowarzyszenie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Kształcenia Ludności (Żywiec). pbl
Wydawca :
Żywiec : Beskidzkie Stowarzyszenie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Kształcenia Ludności, ([Bielsko-Biała] : "Timex")
Rok wydania :
2001
Opis fizyczny :
64 strony, [8] stron tablic : fotografie ; 21 cm
Temat :
Baranina
Jagnięcina
Górale
Kuchnia regionalna
Kuchnia polska
Powiat cieszyński (woj. śląskie)
Powiat suski (woj. małopolskie)
Powiat żywiecki (woj. śląskie)
Kucharstwo
Gatunek / Forma :
Książki
Poradniki i przewodniki
Przepisy kulinarne
Książka
LDR     01733cam#a2200385#i#4500
001     0033206122667
003     KAT ŚL
005     20210816090453.6
008     100923s2001####pl#||||g#||||||||#||pol#d
040     %a KAT ŚL %c KAT ŚL %e PNN
245 0 0 %a Jagnięcina na Podbeskidziu / %c [opracowanie przepisów Bożena Malinka, Halina Kąkol ; autorzy tekstów Władysław Suchoń i inni] ; Beskidzkie Stowarzyszenie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Kształcenia Ludności w Żywcu Moszczenicy.
260 #   %a Żywiec : %b Beskidzkie Stowarzyszenie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Kształcenia Ludności, %c 2001 %e ([Bielsko-Biała] : %f "Timex").
300     %a 64 strony, [8] stron tablic : %b fotografie ; %c 21 cm.
336     %a tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
380     %a Poradniki i przewodniki
650   9 %a Baranina
650   9 %a Jagnięcina
650   9 %a Górale
650   9 %a Kuchnia regionalna
650   9 %a Kuchnia polska
651   9 %a Powiat cieszyński (woj. śląskie)
651   9 %a Powiat suski (woj. małopolskie)
651   9 %a Powiat żywiecki (woj. śląskie)
655   9 %a Przepisy kulinarne
658     %a Kucharstwo
700 1 # %a Malinka, Bożena. %e Opracowanie
700 1 # %a Kąkol, Halina. %e Opracowanie
700 1 # %a Suchoń, Władysław. %e Opracowanie
710 2 # %a Beskidzkie Stowarzyszenie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Kształcenia Ludności (Żywiec). %e Instytucja sprawcza %e Wydawca %4 pbl
710 2 # %a "Timex" (Bielsko-Biała).
856 4 # %u http://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0033206122667 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC 


Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura :
II 354423
Lokalizacja :
SLP
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Uwagi dla czytelnika :
Księgozbiór podręczny 8 e / 34

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoja opinia jest dla nas ważna i może pomóc dokonać nam ulepszeń. Poświęć kilka chwil na wypełnienie formularza i prześlij sugestie. Dziękujemy!

Formularz