Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ars celebrandi : materiały z sympozjum liturgicznego w Uniwersytecie Kardynała Stefana Wyszyńskiego (29 kwietnia 2003 r.)

Tytuł pełny:
Ars celebrandi : materiały z sympozjum liturgicznego w Uniwersytecie Kardynała Stefana Wyszyńskiego (29 kwietnia 2003 r.) / red. B. Nadolski
Tytuł:
Ars celebrandi : materiały z sympozjum liturgicznego w Uniwersytecie Kardynała Stefana Wyszyńskiego (29 kwietnia 2003 r.)
Współtwórcy:
Nadolski, Bogusław (1933-2018). Redakcja
Wydawca:
Katowice : Księgarnia Św[iętego] Jacka
Rok wydania:
2003
Opis fizyczny:
79, [1] s. ; 21 cm
ISBN:
8370303633
Temat:
Liturgia katolicka
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00881nam#a2200217#i#4500
001 0032101398113
003 KAT ŚL
005 20230630202754.3
008 100812s2003####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8370303633
035 %a IDWydania737720
040 %a KAT ŚL %c KAT ŚL %e PNN
245 0 0 %a Ars celebrandi : %b materiały z sympozjum liturgicznego w Uniwersytecie Kardynała Stefana Wyszyńskiego (29 kwietnia 2003 r.) / %c red. B. Nadolski.
260 %a Katowice : %b Księgarnia Św[iętego] Jacka, %c 2003.
300 %a 79, [1] s. ; %c 21 cm.
650 9 %a Liturgia katolicka
700 1 # %a Nadolski, Bogusław %d (1933-2018). %e Redakcja
856 4 0 %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0032101398113 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-7030-363-3
981 1 %a 264(061)

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
I 894865
Status:
dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
P6
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies