- Tytuł pełny:
- Dania z Prowansji / Michel Montignac ; [adapt. wersji pol. Tadeusz Wierzbicki ; tł. z jęz. fr. Ewa Kawczyńska]
- Tytuł:
- Dania z Prowansji
- Wariant tytułu:
- "Recettes et menus Montignac. T. 2, Les Recettes provencales de Montignac"
- Autorzy:
- Montignac, Michel (1944- )
- Współtwórcy:
- Wierzbicki, Tadeusz 2. Op
Kawczyńska, Ewa. Tłumaczenie - Wydawca:
- Warszawa : Artvitae
- Rok wydania:
- cop. 2006
- Opis fizyczny:
- 318 s. ; 21 cm
- ISBN:
- 838810814X
- Uwagi:
- Tyt. oryg.: "Recettes et menus Montignac. T. 2, Les Recettes provencales de Montignac"
Na okł. podtyt.: 200 przepisów - Temat:
- Kucharstwo - Francja
Prowansja (Francja) - etnografia - Książka