Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Materiały wybuchowe i wyroby zawierające materiały wybuchowe [Norma] : metoda oznaczania wrażliwości na przestrzelenie pociskiem

Tytuł pełny:
Materiały wybuchowe i wyroby zawierające materiały wybuchowe [Norma] : metoda oznaczania wrażliwości na przestrzelenie pociskiem
Tytuł:
Materiały wybuchowe i wyroby zawierające materiały wybuchowe [Norma] : metoda oznaczania wrażliwości na przestrzelenie pociskiem
Wariant tytułu:
Polska Norma PN-V 04027
Współtwórcy:
Polski Komitet Normalizacyjny (Warszawa).
Wydawca:
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny
Rok wydania:
2001
Opis fizyczny:
4 s. ; 30 cm
ISBN:
8323671265
Uwagi:
PN-V 04027
6 listopada 2001 r
Klas. wewnętrzna:
ICS 71.100.30
ICS 95.020
10. Dokumenty normalizacyjne
propozycja biblioteki
LDR 01022nam#a2200253#i#4500
001 0032101763780
003 KAT ŚL
005 20220805155033.2
008 100814s2001####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8323671265
035 %a IDWydania896532
040 %a KAT ŚL %c KAT ŚL %e PNN
090 1 %2 KAT ŚL %a ICS 71.100.30
090 1 %2 KAT ŚL %a ICS 95.020
245 0 0 %a Materiały wybuchowe i wyroby zawierające materiały wybuchowe %h [Norma] : %b metoda oznaczania wrażliwości na przestrzelenie pociskiem.
246 3 3 %a Polska Norma PN-V 04027
260 %a Warszawa : %b Polski Komitet Normalizacyjny, %c 2001.
300 %a 4 s. ; %c 30 cm.
500 %a PN-V 04027.
500 %a 6 listopada 2001 r.
710 2 # %a Polski Komitet Normalizacyjny (Warszawa). %e
856 4 0 %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0032101763780 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-236-7126-5


Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies