Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przepisy kulinarne. Z. 10, Zupy

Tytuł pełny:
Przepisy kulinarne. Z. 10, Zupy / [Krystyna Janik]
Tytuł:
Przepisy kulinarne. Z. 10, Zupy
Autorzy:
Janik, Krystyna
Wydawca:
Warszawa : Polskie Wydawnictwa Gospodarcze
Rok wydania:
1960
Opis fizyczny:
159, [1] s. ; 8"
Uwagi:
Odpowiedzialność do całości: Instytut Handlu Wewnętrznego. Zakład Technologii Przemysłu Gastronomicznego
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00742nam#a2200181#i#4500
001 0032101968095
003 KAT ŚL
005 20220805164131.9
008 100815s1960####pl#||||g#||||||||#||pol#d
035 %a IDWydania569795
040 %a KAT ŚL %c KAT ŚL %e PNN
100 1 %a Janik, Krystyna. %e
245 1 0 %a Przepisy kulinarne. %n Z. 10, %p Zupy / %c [Krystyna Janik].
260 %a Warszawa : %b Polskie Wydawnictwa Gospodarcze, %c 1960.
300 %a 159, [1] s. ; %c 8".
500 %a Odpowiedzialność do całości: Instytut Handlu Wewnętrznego. Zakład Technologii Przemysłu Gastronomicznego.
856 4 0 %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0032101968095 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
II 194163/10
Status:
dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
P8
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies