Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ryby : podstawy gotowania

Tytuł pełny:
Ryby : podstawy gotowania / z niem. przeł. Ewa Rohozińska
Tytuł:
Ryby : podstawy gotowania
Współtwórcy:
Rohozińska, Ewa. Tłumaczenie
Wydawca:
Warszawa : Klub dla Ciebie - Bauer-Weltbild Media
Rok wydania:
cop. 2009
Opis fizyczny:
64 s. : il. kolor. ; 22 cm
ISBN:
9788325800772
Uwagi:
Indeksy
Temat:
Kucharstwo
Ryby
Kulinaria
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00936nam#a2200265#i#4500
001 0032102011641
003 KAT ŚL
005 20220920055354.1
008 100815s2009####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788325800772
035 %a IDWydania891728
040 %a KAT ŚL %c KAT ŚL %e PNN
041 0 # %a pol %h ger
245 0 0 %a Ryby : %b podstawy gotowania / %c z niem. przeł. Ewa Rohozińska.
260 %a Warszawa : %b Klub dla Ciebie - Bauer-Weltbild Media, %c cop. 2009.
300 %a 64 s. : %b il. kolor. ; %c 22 cm.
504 %a Indeksy.
650 9 %a Kucharstwo
650 9 %a Ryby
650 9 %a Kulinaria
700 1 # %a Rohozińska, Ewa. %e Tłumaczenie
856 4 0 %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0032102011641 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-258-0077-2
981 1 %a 641.55/.56(083.12)

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
II 1117231
Status:
dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
P6
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies