Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Teorie w nauce : wstęp do logiki, metodologii i filozofii nauki

Tytuł pełny:
Teorie w nauce : wstęp do logiki, metodologii i filozofii nauki / Ryszard Wójcicki ; [Polska Akademia Nauk. Instytut Filozofii i Socjologii]. Cz. 1
Tytuł:
Teorie w nauce : wstęp do logiki, metodologii i filozofii nauki
Autorzy:
Wójcicki, Ryszard (1931- )
Wydawca:
Warszawa : IFiS. PAN (Warsz : IFiS. PAN) (Warsz : IFiS. PAN)
Opis fizyczny:
[6], 150, [1] s. ; 21 cm
ISBN:
8385194053 cz. 1
Uwagi:
Bibliogr. s. 137-143
Indeksy
Temat:
Nauka - filozofia
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00992cam#a2200241#i#4500
001 0032102107665
003 KAT ŚL
005 20220805171612.1
008 100816s1991####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8385194053 cz. 1
035 %a IDWydania58505
040 %a KAT ŚL %c KAT ŚL %e PNN %d KAT ŚL
100 1 %a Wójcicki, Ryszard %d (1931- ).
245 1 0 %a Teorie w nauce : %b wstęp do logiki, metodologii i filozofii nauki / %c Ryszard Wójcicki ; [Polska Akademia Nauk. Instytut Filozofii i Socjologii]. Cz. 1.
260 %a Warszawa : %b IFiS. PAN %e (Warsz : %f IFiS. PAN) %e (Warsz : IFiS. PAN).
300 %a [6], 150, [1] s. ; %c 21 cm.
504 %a Bibliogr. s. 137-143.
504 %a Indeksy.
650 9 %a Nauka %x filozofia
856 4 0 %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0032102107665 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-85194-05-3 cz. 1
981 1 %a 1:001

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
II 782186/1
Status:
dostępna
Stan fizyczny:
dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
BSK_MA
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies