Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywienie człowieka

Tytuł pełny:
Żywienie człowieka / pod red. Jana Gawęckiego i Lecha Hryniewieckiego ; aut. Stanisław Berger [et al.]. 1, Podstawy nauki o żywieniu
Tytuł:
Żywienie człowieka
Autorzy:
Berger, Stanisław (1923- )
Współtwórcy:
Gawęcki, Jan (1944- ). Redakcja
Hryniewiecki, Lech (1929- ). Redakcja
Wydawca:
Warszawa : Wydaw. Naukowe PWN
Wydanie:
Wyd. 2 popr
Rok wydania:
2000
Opis fizyczny:
512, [2] s. : il. ; 25 cm
ISBN:
8301132949 (cz. 1)
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz
Indeks
Temat:
Zdrowe odżywianie
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01072nam#a2200277#i#4500
001 0032102262044
003 KAT ŚL
005 20230701205645.5
008 100817s2000####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8301132949 (cz. 1)
035 %a IDWydania670572
040 %a KAT ŚL %c KAT ŚL %e PNN
245 0 0 %a Żywienie człowieka / %c pod red. Jana Gawęckiego i Lecha Hryniewieckiego ; aut. Stanisław Berger [et al.]. 1, Podstawy nauki o żywieniu.
250 %a Wyd. 2 popr.
260 %a Warszawa : %b Wydaw. Naukowe PWN, %c 2000.
300 %a 512, [2] s. : %b il. ; %c 25 cm.
504 %a Bibliogr. przy rozdz.
504 %a Indeks.
650 9 %a Zdrowe odżywianie
700 1 # %a Gawęcki, Jan %d (1944- ). %e Redakcja
700 1 # %a Hryniewiecki, Lech %d (1929- ). %e Redakcja
700 1 # %a Berger, Stanisław %d (1923- ).
856 4 0 %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0032102262044 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-01-13294-9 (cz. 1)
981 1 %a 613.2(075.8)

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
II 939230
Status:
dostępna
Stan fizyczny:
zniszczona
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
BSK_MA
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies