Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Recueil de facsimilés d'autographes de personnages célèbres appartenant à plusieurs siècles

Tytuł pełny:
Recueil de facsimilés d'autographes de personnages célèbres appartenant à plusieurs siècles / par Charles Geigy
Tytuł:
Recueil de facsimilés d'autographes de personnages célèbres appartenant à plusieurs siècles
Wariant tytułu:
Handschriften berühmter Persönlichkeiten
Autorzy:
Geigy, Charles
Wydawca:
Bâle : Rudoplhe Geering
Rok wydania:
1925
Opis fizyczny:
[8] , 296 s. ; 32 cm
Uwagi:
Tyt. okł.: Handschriften berümter Persönlichkeiten
Temat:
Podpisy
Gatunek / Forma:
Faksymile
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00902cam#a2200205#i#4500
001 0032302545574
003 KAT ŚL
005 20220805181814.3
008 120120s1925####fr#||||g#||||||||#||fre#d
040 %a KAT ŚL %c KAT ŚL %e PNN %d KAT ŚL
100 1 %a Geigy, Charles. %e
245 1 0 %a Recueil de facsimilés d'autographes de personnages célèbres appartenant à plusieurs siècles / %c par Charles Geigy.
246 3 # %a Handschriften berühmter Persönlichkeiten.
260 %a Bâle : %b Rudoplhe Geering, %c 1925.
300 %a [8] , 296 s. ; %c 32 cm.
500 %a Tyt. okł.: Handschriften berümter Persönlichkeiten
650 9 %a Podpisy
655 9 %a Faksymile
856 4 # %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0032302545574 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
III 675386
Status:
dostępna
Stan fizyczny:
dobry
Uwagi dla czytelnika:
Księgozbiór podręczny: 22/IX/D/102
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
ZS
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies