Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Cukierniczo-piekarskie receptury na każdą okazję

Tytuł pełny:
Cukierniczo-piekarskie receptury na każdą okazję
Tytuł:
Cukierniczo-piekarskie receptury na każdą okazję
Współtwórcy:
Wydawnictwo Elamed. pbl
Wydawca:
Katowice : Elamed Media Group
Rok wydania:
2014
Opis fizyczny:
127 s. : il. kolor. ; 22x22 cm
ISBN:
9788361190592
Uwagi:
Tyt. grzb.: Cukierniczo-piekarskie receptury
Temat:
Chleb
Gatunek / Forma:
Ciasta
Książka kucharska
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00904cam#a2200253#i#4500
001 0032503346482
003 KAT ŚL
005 20220805185608.2
008 140930s2014####pl#a#########|000#0#pol##
015 %a PB 2014/28118
020 %a 9788361190592
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d KAT ŚL
084 %a 14
245 0 0 %a Cukierniczo-piekarskie receptury na każdą okazję.
260 %a Katowice : %b Elamed Media Group, %c 2014.
300 %a 127 s. : %b il. kolor. ; %c 22x22 cm.
500 %a Tyt. grzb.: Cukierniczo-piekarskie receptury.
650 9 %a Chleb
655 9 %a Ciasta
655 9 %a Książka kucharska
710 2 # %a Wydawnictwo Elamed. %e %4 pbl
856 4 # %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0032503346482 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-61190-59-2

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
II 1253043
Status:
dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
BSK_MA
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies