Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Drobne przyczynki do składni polskiej z uwzględnieniem składni języków klasycznych. 1

Tytuł pełny:
Drobne przyczynki do składni polskiej z uwzględnieniem składni języków klasycznych. 1 / podał Jan Bystroń
Tytuł:
Drobne przyczynki do składni polskiej z uwzględnieniem składni języków klasycznych. 1
Autorzy:
Bystroń, Jan (1860-1902)
Wydawca:
Kraków : nakł. autora, (Kraków : W. L. Anczyc)
Rok wydania:
1893
Opis fizyczny:
[2], 35 s. ; 22 cm
Uwagi:
Odb. z: Sprawozdanie Gimnazyum III. w Krakowie
Estr XIX wyd. 2 t. 2 s. 650
Temat:
Języki indoeuropejskie - a język polski
Język polski
Składnia
Językoznawstwo
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01005cam#a2200229#i#4500
001 0032603408269
003 KAT ŚL
005 20231102201115.8
008 070425s1893####pl###########|000#0#pol##
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d KAT ŚL
100 1 %a Bystroń, Jan %d (1860-1902). %e
245 1 0 %a Drobne przyczynki do składni polskiej z uwzględnieniem składni języków klasycznych. %n 1 / %c podał Jan Bystroń.
260 %a Kraków : %b nakł. autora, %c 1893 %e (Kraków : %f W. L. Anczyc).
300 %a [2], 35 s. ; %c 22 cm.
500 %a Odb. z: Sprawozdanie Gimnazyum III. w Krakowie.
510 4 %a Estr XIX wyd. 2 %c t. 2 s. 650.
650 9 %a Języki indoeuropejskie %x a język polski
650 9 %a Język polski
650 9 %a Składnia
658 %a Językoznawstwo
856 4 # %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0032603408269 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
II 38082
Status:
dostępna
Stan fizyczny:
zniszczona
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
P7
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies