Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zarys technologii wyrobu czekolady

Tytuł pełny:
Zarys technologii wyrobu czekolady / Michał Zawadzki
Tytuł:
Zarys technologii wyrobu czekolady
Autorzy:
Zawadzki, Michał (technologia)
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego
Rok wydania:
1954
Opis fizyczny:
122, [2] s. : il., err. ; 21 cm
Uwagi:
Książka przeznaczona dla wykwalifikowanych robotników, mistrzów i techników zatrudnionych w przemyśle cukierniczym
Temat:
Czekolada
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00920cam#a2200217#i#4500
001 0032603565742
003 KAT ŚL
005 20220805190440.6
008 100507s1954####pl#a#####f###|000#0#pol##
015 %a PB 1954/6908
035 %a b25012952
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d KAT ŚL
100 1 %a Zawadzki, Michał %c (technologia). %e
245 1 0 %a Zarys technologii wyrobu czekolady / %c Michał Zawadzki.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, %c 1954.
300 %a 122, [2] s. : %b il., err. ; %c 21 cm.
521 8 %a Książka przeznaczona dla wykwalifikowanych robotników, mistrzów i techników zatrudnionych w przemyśle cukierniczym.
650 9 %a Czekolada
856 4 # %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0032603565742 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %c Zł 7,10

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
II 126517
Status:
dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
P7
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies