Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rzeczywistość poprzecierana

Tytuł pełny:
Rzeczywistość poprzecierana / Piotr Paziński
Tytuł:
Rzeczywistość poprzecierana
Autorzy:
Paziński, Piotr (1973- )
Współtwórcy:
Wydawnictwo Austeria. pbl
Wydawca:
Budapeszt ; Kraków : Wydawnictwo Austeria Klezmerhojs
Rok wydania:
2015
Opis fizyczny:
388, [7] s. : il. ; 22 cm
ISBN:
9788378660026
Temat:
Twórczość - antropologia społeczna
Gatunek / Forma:
Literatury europejskie - historia - 20 w.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01104cam#a2200289#i#4500
001 0032703938387
003 KAT ŚL
005 20220805192221.3
008 160712s2015####hu#a#########|000#0#pol##
015 %a PB 2016/22965
020 %a 9788378660026
035 %a b52590604
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d KAT ŚL
044 %a hu %a pl
100 1 %a Paziński, Piotr %d (1973- ). %e
245 1 0 %a Rzeczywistość poprzecierana / %c Piotr Paziński.
260 # %a Budapeszt ; %a Kraków : %b Wydawnictwo Austeria Klezmerhojs, %c 2015.
300 %a 388, [7] s. : %b il. ; %c 22 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent.
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia.
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier.
650 9 %a Twórczość %x antropologia społeczna
655 9 %a Literatury europejskie %x historia %y 20 w.
710 2 # %a Wydawnictwo Austeria. %e %4 pbl
856 4 # %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0032703938387 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-7866-002-6

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
II 1300583
Status:
Wypożyczona
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
BSK_MA
Niedostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies