Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Filozofia olimpizmu Pierre'a de Coubertina



Tytuł :
Filozofia olimpizmu Pierre'a de Coubertina
Tytuł pełny :
Filozofia olimpizmu Pierre'a de Coubertina / Wiesław Firek
Autorzy :
Firek, Wiesław
Współtwórcy :
Wydawnictwo Fall. pbl
Wydawca :
Warszawa ; Kraków : Wydawnictwo Fall
Wydanie :
Wydanie 2, (poprawione)
Rok wydania :
2016
Opis fizyczny :
186, [2] strony : ilustracja ; 25 cm
ISBN :
9788365110336
Uwagi :
Bibliografia na stronach 175-186
Streszczenie w języku angielskim
Temat :
Coubertin, Pierre de (1863-1937)
Filozofia francuska
Igrzyska olimpijskie
Mitologia grecka
Ruch olimpijski
Francja
Olimpia (Grecja ; miasto dawne)
Filozofia i etyka
Historia
Kultura fizyczna i sport
Gatunek / Forma :
Książki
Publikacje naukowe
Monografia
Książka

LDR 01917cam#a2200541#i#4500
001 0033005314217
003 KAT ŚL
005 20201013011938.4
008 190911s2016####pl#a#########|000#0#pol##
020 %a 9788365110336 %q (oprawa twarda)
035 %a 991052562494805066
040 %e PNN %d KAT ŚL
041 0 # %a pol %b eng
045 2 %b d1896 %b d1937
046 %k 2016
100 1 %a Firek, Wiesław. %e Autor
245 1 0 %a Filozofia olimpizmu Pierre'a de Coubertina / %c Wiesław Firek.
250 %a Wydanie 2, (poprawione).
260 # %a Warszawa ; %a Kraków : %b Wydawnictwo Fall, %c 2016.
300 %a 186, [2] strony : %b ilustracja ; %c 25 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje naukowe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 175-186.
546 %a Streszczenie w języku angielskim.
600 1 9 %a Coubertin, Pierre de %d (1863-1937) %2 DBN
648 9 %a 1801-1900 %2 DBN
648 9 %a 1901-2000 %2 DBN
648 9 %a 1901-1914 %2 DBN
648 9 %a 1914-1918 %2 DBN
648 9 %a 1918-1939 %2 DBN
650 9 %a Filozofia francuska %2 DBN
650 9 %a Igrzyska olimpijskie %2 DBN
650 9 %a Mitologia grecka %2 DBN
650 9 %a Ruch olimpijski %2 DBN
651 9 %a Francja %2 DBN
651 9 %a Olimpia (Grecja ; miasto dawne) %2 DBN
655 9 %a Monografia %2 DBN
658 %a Filozofia i etyka %2 DBN
658 %a Historia %2 DBN
658 %a Kultura fizyczna i sport %2 DBN
710 2 # %a Wydawnictwo Fall. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u http://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0033005314217 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-65110-33-6 (oprawa twarda)


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
II 1381871
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Lokalizacja :
BSK_MA

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies