Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

"Sprawiedliwy jak palma zakwitnie" : motywy i symbole cmentarza żydowskiego w Pszczynie



Tytuł :
"Sprawiedliwy jak palma zakwitnie" : motywy i symbole cmentarza żydowskiego w Pszczynie
Tytuł pełny :
"Sprawiedliwy jak palma zakwitnie" : motywy i symbole cmentarza żydowskiego w Pszczynie / Sławomir Pastuszka
Wariant tytułu :
Motywy i symbole cmentarza żydowskiego w Pszczynie
Autorzy :
Pastuszka, Sławomir (1990- )
Współtwórcy :
Urząd Miejski (Pszczyna) pbl
Pszczyńskie Centrum Kultury pbl
Wydawca :
Pszczyna : Urząd Miejski w Pszczynie : przy współpracy Pszczyńskiego Centrum Kultury
Rok wydania :
2020
Opis fizyczny :
97, [2] strony : fotografie ; 19 cm
ISBN :
9788395174483
Uwagi :
Bibliografia na stronie [99]
Temat :
Cmentarze żydowskie
Judaizm
Macewy
Napisy nagrobne
Symbole
Tematy i motywy
Żydzi
Pszczyna (woj. śląskie)
Śląsk
Historia
Religia i duchowość
Gatunek / Forma :
Książki
Publikacje popularnonaukowe
Opracowanie
Książka

LDR 01984cam#a2200541#i#4500
001 0033105835784
003 KAT ŚL
005 20201210123927.6
008 201106s2020####pl#o#########|000#0#pol#c
020 %a 9788395174483 %q (oprawa miękka ; %q PCK)
035 %a 991052823388905066
040 %e PNN %d KAT ŚL
045 2 %b d1814 %b d1939
046 %k 2020
100 1 %a Pastuszka, Sławomir %d (1990- ) %e Autor
245 1 0 %a "Sprawiedliwy jak palma zakwitnie" : %b motywy i symbole cmentarza żydowskiego w Pszczynie / %c Sławomir Pastuszka.
246 3 0 %a Motywy i symbole cmentarza żydowskiego w Pszczynie
260 # %a Pszczyna : %b Urząd Miejski w Pszczynie : %b przy współpracy Pszczyńskiego Centrum Kultury, %c 2020.
300 %a 97, [2] strony : %b fotografie ; %c 19 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje popularnonaukowe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronie [99].
648 9 %a 1801-1900 %2 DBN
648 9 %a 1901-2000 %2 DBN
648 9 %a 1901-1914 %2 DBN
648 9 %a 1914-1918 %2 DBN
648 9 %a 1918-1939 %2 DBN
650 9 %a Cmentarze żydowskie %2 DBN
650 9 %a Judaizm %2 DBN
650 9 %a Macewy %2 DBN
650 9 %a Napisy nagrobne %2 DBN
650 9 %a Symbole %2 DBN
650 9 %a Tematy i motywy %2 DBN
650 9 %a Żydzi %2 DBN
651 9 %a Pszczyna (woj. śląskie) %2 DBN
651 9 %a Śląsk
655 9 %a Opracowanie %2 DBN
658 %a Historia
658 %a Religia i duchowość
710 2 # %a Urząd Miejski (Pszczyna) %e Wydawca %4 pbl
710 2 # %a Pszczyńskie Centrum Kultury %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u http://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0033105835784 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-951744-8-3 (oprawa miękka ; PCK)


Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura :
I 316152
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Lokalizacja :
SLM

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies