Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywice fenolowe, aminowe i kondensacyjne [Norma] : oznaczanie zawartości wolnego formaldehydu

Tytuł pełny:
Żywice fenolowe, aminowe i kondensacyjne [Norma] : oznaczanie zawartości wolnego formaldehydu / Polski Komitet Normalizacyjny
Tytuł:
Żywice fenolowe, aminowe i kondensacyjne [Norma] : oznaczanie zawartości wolnego formaldehydu
Wariant tytułu:
Polska Norma PN-EN ISO 11402
Autorzy:
Polski Komitet Normalizacyjny (Warszawa)
Wydawca:
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny
Rok wydania:
2006
Opis fizyczny:
15 s. ; 30 cm
ISBN:
8325112824
Uwagi:
PN-EN ISO 11402
14 listopada 2006 r
Zastępuje: PN-EN ISO 11402:2005, (U)
Zastępuje: PN-EN ISO 9397:2002
10. Dokumenty normalizacyjne
propozycja biblioteki
LDR 01044cam#a2200241#i#4500
001 0033205868620
003 KAT ŚL
005 20220805202548.3
008 100814s2006####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8325112824
040 %a KAT ŚL %c KAT ŚL %e PNN %d KAT ŚL
245 0 0 %a Żywice fenolowe, aminowe i kondensacyjne %h [Norma] : %b oznaczanie zawartości wolnego formaldehydu / %c Polski Komitet Normalizacyjny.
246 3 3 %a Polska Norma PN-EN ISO 11402
260 %a Warszawa : %b Polski Komitet Normalizacyjny, %c 2006.
300 %a 15 s. ; %c 30 cm.
500 %a PN-EN ISO 11402.
500 %a 14 listopada 2006 r.
590 %a Zastępuje: PN-EN ISO 11402:2005, (U)
590 %a Zastępuje: PN-EN ISO 9397:2002
710 2 # %a Polski Komitet Normalizacyjny (Warszawa).
856 4 0 %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0033205868620 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-251-1282-4


Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies