Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bibułka tissue i wyroby z bibułki tissue [Norma] : część 8: czas absorpcji wody i chłonność wody, metoda koszyczkowa

Tytuł pełny:
Bibułka tissue i wyroby z bibułki tissue [Norma] : część 8: czas absorpcji wody i chłonność wody, metoda koszyczkowa / Polski Komitet Normalizacyjny
Tytuł:
Bibułka tissue i wyroby z bibułki tissue [Norma] : część 8: czas absorpcji wody i chłonność wody, metoda koszyczkowa
Wariant tytułu:
Polska Norma PN-EN ISO 12625-8
Autorzy:
Polski Komitet Normalizacyjny (Warszawa)
Wydawca:
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny
Rok wydania:
2007
Opis fizyczny:
12 s. ; 30 cm
ISBN:
9788325135126
Uwagi:
PN-EN ISO 12625-8
28 sierpnia 2006 r
Zastępuje: PN-EN ISO 12625-8:2006 (U)
10. Dokumenty normalizacyjne
propozycja biblioteki
LDR 01042cam#a2200229#i#4500
001 0033205897553
003 KAT ŚL
005 20220805202657.9
008 100815s2007####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788325135126
040 %a KAT ŚL %c KAT ŚL %e PNN %d KAT ŚL
245 0 0 %a Bibułka tissue i wyroby z bibułki tissue %h [Norma] : %b część 8: czas absorpcji wody i chłonność wody, metoda koszyczkowa / %c Polski Komitet Normalizacyjny.
246 3 3 %a Polska Norma PN-EN ISO 12625-8
260 %a Warszawa : %b Polski Komitet Normalizacyjny, %c 2007.
300 %a 12 s. ; %c 30 cm.
500 %a PN-EN ISO 12625-8.
500 %a 28 sierpnia 2006 r.
590 %a Zastępuje: PN-EN ISO 12625-8:2006 (U)
710 2 # %a Polski Komitet Normalizacyjny (Warszawa).
856 4 0 %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0033205897553 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-251-3512-6


Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies