Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mistrzowie makaronu : sztuka własnoręcznego wyrabiania makaronu, gnocchi i risotto

Tytuł pełny:
Mistrzowie makaronu : sztuka własnoręcznego wyrabiania makaronu, gnocchi i risotto / Marc Vetri, David Joachim ; zdjęcia Ed Anderson ; tłumaczenie Dorota Malina
Tytuł:
Mistrzowie makaronu : sztuka własnoręcznego wyrabiania makaronu, gnocchi i risotto
Wariant tytułu:
Tytuł oryginału: Mastering pasta : the art and practice of handmade pasta, gnocchi, and risotto, 2015
Sztuka własnoręcznego wyrabiania makaronu, gnocchi i risotto
Autorzy:
Vetri, Marc
Joachim, David
Współtwórcy:
Anderson, Ed. Fotografie
Malina, Dorota. Tłumaczenie
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak. pbl
Wydawca:
Kraków : Znak JednymSłowem
Wydanie:
Wydanie I
Rok wydania:
2021
Opis fizyczny:
271, [1] strona : fotografie ; 26 cm
ISBN:
9788324073108
Uwagi:
Tekst także na wyklejkach
Bibliografia na stronach 264-265. Indeks
Temat:
Kuchnia włoska
Makaron
Risotto
Kulinaria
Gatunek / Forma:
Książki
Poradniki i przewodniki
Książka kucharska
Poradnik
Publikacja bogato ilustrowana
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02078cam#a2200493#i#4500
001 0033206069490
003 KAT ŚL
005 20230719203138.6
008 210413s2021####pl#o#########|001#0#pol#c
020 %a 9788324073108 %q (oprawa twarda) : %c zł 69,99
035 %a 991052888657005066
040 %e PNN %d KAT ŚL
041 1 # %a pol %h eng
046 %k 2015
100 1 %a Vetri, Marc. %e Autor
245 1 0 %a Mistrzowie makaronu : %b sztuka własnoręcznego wyrabiania makaronu, gnocchi i risotto / %c Marc Vetri, David Joachim ; zdjęcia Ed Anderson ; tłumaczenie Dorota Malina.
246 1 # %i Tytuł oryginału: %a Mastering pasta : %b the art and practice of handmade pasta, gnocchi, and risotto, %f 2015
246 3 0 %a Sztuka własnoręcznego wyrabiania makaronu, gnocchi i risotto
250 %a Wydanie I.
260 # %a Kraków : %b Znak JednymSłowem, %c 2021.
300 %a 271, [1] strona : %b fotografie ; %c 26 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
336 %a Obraz %b sti %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Poradniki i przewodniki
388 1 %a 2001-
500 %a Tekst także na wyklejkach.
504 %a Bibliografia na stronach 264-265. Indeks.
650 9 %a Kuchnia włoska %2 DBN
650 9 %a Makaron %2 DBN
650 9 %a Risotto %2 DBN
655 9 %a Książka kucharska %2 DBN
655 9 %a Poradnik %2 DBN
655 9 %a Publikacja bogato ilustrowana %2 DBN
658 %a Kulinaria
700 1 # %a Joachim, David. %e Autor
700 1 # %a Anderson, Ed. %e Fotografie
700 1 # %a Malina, Dorota. %e Tłumaczenie
710 2 # %a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0033206069490 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-240-7310-8 (oprawa twarda) : %c zł 69,99

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
III 662059
Status:
dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
P6
Dostępny
Sygnatura:
III 188598
Status:
dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
P7
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies