Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Siostra perły

Tytuł pełny:
Siostra perły / Lucinda Riley ; z angielskiego przełożyły Marzenna Rączkowska, Maria Pstrągowska
Tytuł:
Siostra perły
Wariant tytułu:
Tytuł oryginału: Pearl sister, 2017
Autorzy:
Riley, Lucinda (1968-2021)
Współtwórcy:
Rączkowska, Marzena. Tłumaczenie
Pstrągowska, Maria Tłumaczenie
Wydawnictwo Albatros pbl
Wydawca:
Warszawa : Albatros
Wydanie:
Wydanie 4
Rok wydania:
2021
Seria:
Siedem Sióstr / Lucinda Riley
Opis fizyczny:
574, [2] strony : ilustracje ; 24 cm
ISBN:
9788379854042
Uwagi:
Tytuł oryginału: The pearl sister. Tytuł oryginału cyklu: The Seven Sisters. Stanowi część 4. cyklu, część 1. pt.: Siedem sióstr, część 3. pt.: Siostra cienia
Bibliografia na stronach 569-570
Cykl:
Riley, Lucinda (1968-2021). Seven sisters (pol.)
Temat:
Artyści plastycy
Mitologia australijska
Perły
Przedsiębiorstwo rodzinne
Tożsamość osobista
Australia
Tajlandia
Gatunek / Forma:
Książki
Proza
Powieść obyczajowa
Saga rodzinna
Książka
propozycja biblioteki
LDR     02455cam#a2200589#i#4500
001     0033206117518
003     KAT ŚL
005     20220805203430.4
008     210629s2021####pl#a#########|000#f#pol#c
020     %a 9788379854042 %q (oprawa twarda) : %c zł 49,90
035     %a 991052902243905066
040     %e PNN %d KAT ŚL
041 1 # %a pol %h eng
045 2   %b d1906 %b d2008
046     %k 2017
100 1   %a Riley, Lucinda %d (1968-2021). %e Autor
245 1 0 %a Siostra perły / %c Lucinda Riley ; z angielskiego przełożyły Marzenna Rączkowska, Maria Pstrągowska.
246 1 # %i Tytuł oryginału: %a Pearl sister, %f 2017
250     %a Wydanie 4.
260 #   %a Warszawa : %b Albatros, %c 2021.
300     %a 574, [2] strony : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
380     %a Proza
386     %m Przynależność kulturowa %a Literatura irlandzka
388 1   %a 2001-
490 1   %a Siedem Sióstr / Lucinda Riley
500     %a Tytuł oryginału: The pearl sister. Tytuł oryginału cyklu: The Seven Sisters. Stanowi część 4. cyklu, część 1. pt.: Siedem sióstr, część 3. pt.: Siostra cienia.
504     %a Bibliografia na stronach 569-570.
648   7 %a 1901-2000 %2 DBN
648   7 %a 1901-1914 %2 DBN
648   7 %a 1914-1918 %2 DBN
648   7 %a 1918-1939 %2 DBN
648   7 %a 2001- %2 DBN
650   9 %a Artyści plastycy %2 DBN
650   7 %a Mitologia australijska %2 DBN
650   7 %a Perły %2 DBN
650   7 %a Przedsiębiorstwo rodzinne %2 DBN
650   9 %a Tożsamość osobista %2 DBN
651   9 %a Australia %2 DBN
651   9 %a Tajlandia %2 DBN
655   7 %a Powieść obyczajowa %2 DBN
655   7 %a Saga rodzinna %2 DBN
700 1 # %a Rączkowska, Marzena. %e Tłumaczenie
700 1 # %a Pstrągowska, Maria %e Tłumaczenie
710 2 # %a Wydawnictwo Albatros %e Wydawca %4 pbl
800 1   %a Riley, Lucinda %d (1968-2021). %t Seven sisters %l (pol.)
856 4 # %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0033206117518 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-7985-404-2 %q (oprawa twarda) : %c zł 49,90 

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
II 139151
Lokalizacja:
P7
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Niedostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoja opinia jest dla nas ważna i może pomóc dokonać nam ulepszeń. Poświęć kilka chwil na wypełnienie formularza i prześlij sugestie. Dziękujemy!

Formularz