Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Najlepiej spożyć przed... czyli O tym, co masz na talerzu

Tytuł pełny:
Najlepiej spożyć przed... czyli O tym, co masz na talerzu / Nicola Temple ; tłumaczenie Maria Moskal
Tytuł:
Najlepiej spożyć przed... czyli O tym, co masz na talerzu
Wariant tytułu:
Tytuł oryginału: Best before : the evolution and future of processed food, 2018
O tym, co masz na talerzu
Autorzy:
Temple, Nicola
Współtwórcy:
Moskal, Maria Tłumaczenie
Uniwersytet Jagielloński. Wydawnictwo. pbl
Wydawca:
Kraków : Bo.wiem
Wydanie:
Wydanie I
Rok wydania:
2021
Seria:
Seria #Nauka
Zawartość serii:
Seria #Nauka
Opis fizyczny:
303, [1] strona : ilustracje ; 23 cm
ISBN:
9788323350613
9788323372967
Uwagi:
Bibliografia, netografia na stronach 283-293. Indeks
Temat:
Konserwacja żywności
Produkcja żywności
Przemysł rolno-spożywczy
Przetwórstwo
Technologia żywności
Żywność
Rolnictwo i leśnictwo
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje popularnonaukowe
Opracowanie
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01976cam#a2200505#i#4500
001 0033306295112
003 KAT ŚL
005 20220805204231.8
008 211227s2021####pl#a#########|001#0#pol#c
020 %a 9788323350613 %q (oprawa miękka)
020 %z 9788323372967 %q (e-book)
035 %a 991052970842205066
040 %e PNN %d KAT ŚL
041 1 # %a pol %h eng
046 %k 2018
100 1 %a Temple, Nicola %e Autor
245 1 0 %a Najlepiej spożyć przed... czyli O tym, co masz na talerzu / %c Nicola Temple ; tłumaczenie Maria Moskal.
246 1 # %i Tytuł oryginału: %a Best before : %b the evolution and future of processed food, %f 2018
246 3 0 %a O tym, co masz na talerzu
250 %a Wydanie I.
260 # %a Kraków : %b Bo.wiem, %c 2021.
300 %a 303, [1] strona : %b ilustracje ; %c 23 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje popularnonaukowe
388 1 %a 2001-
490 1 %a Seria #Nauka
504 %a Bibliografia, netografia na stronach 283-293. Indeks.
650 9 %a Konserwacja żywności %2 DBN
650 9 %a Produkcja żywności %2 DBN
650 9 %a Przemysł rolno-spożywczy %2 DBN
650 7 %a Przetwórstwo %2 DBN
650 9 %a Technologia żywności %2 DBN
650 9 %a Żywność %2 DBN
655 7 %a Opracowanie %2 DBN
658 %a Rolnictwo i leśnictwo
700 1 # %a Moskal, Maria %e Tłumaczenie
710 2 # %a Uniwersytet Jagielloński. %b Wydawnictwo. %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Seria #Nauka
856 4 # %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0033306295112 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-233-5061-3 (oprawa miękka)
920 %z ISBN 978-83-233-7296-7 (e-book)

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
II 126910
Status:
dostępna
Stan fizyczny:
dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
P7
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies