Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Za stołem w Kliczkowie : w sercu kuchni Borów Dolnośląskich

Tytuł pełny:
Za stołem w Kliczkowie : w sercu kuchni Borów Dolnośląskich / autor G. Sobel ; autor przedmowy P. Bikont
Tytuł:
Za stołem w Kliczkowie : w sercu kuchni Borów Dolnośląskich
Wariant tytułu:
W sercu kuchni Borów Dolnośląskich
Autorzy:
Sobel, Grzegorz (1972- )
Współtwórcy:
Bikont, Piotr (1955-2017). Przedmowa
Wydawca:
[Kliczków : na zlec. Zamku Kliczków
Rok wydania:
2014]
Opis fizyczny:
99 stron : ilustracje, faksymilia ; 25 cm
Uwagi:
Publikacja współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach "Małych projektów". Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013
Nukat
Temat:
Zamek w Kliczkowie
Kliczków (woj. dolnośląskie, pow. bolesławiecki, gm. Osiecznica)
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje popularnonaukowe
Książka kucharska
Przepisy kulinarne
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01646cam#a2200373#i#4500
001 0033406776912
003 KAT ŚL
005 20231212200445.1
008 150713s2014####pl#a#########|000#0dpol#c
040 %e PNN %d KAT ŚL
046 %k 2014
100 1 %a Sobel, Grzegorz %d (1972- ). %e Autor
245 1 0 %a Za stołem w Kliczkowie : %b w sercu kuchni Borów Dolnośląskich / %c autor G. Sobel ; autor przedmowy P. Bikont.
246 3 0 %a W sercu kuchni Borów Dolnośląskich
260 # %a [Kliczków : %b na zlec. Zamku Kliczków, %c 2014].
300 %a 99 stron : %b ilustracje, faksymilia ; %c 25 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje popularnonaukowe
388 1 %a 2001-
500 %a Publikacja współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach "Małych projektów". Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013.
510 3 %a Nukat.
650 9 %a Zamek w Kliczkowie
651 9 %a Kliczków (woj. dolnośląskie, pow. bolesławiecki, gm. Osiecznica)
655 9 %a Książka kucharska
655 9 %a Przepisy kulinarne
658 %a Historia
658 %a Kulinaria
658 %a Architektura i budownictwo
700 1 # %a Bikont, Piotr %d (1955-2017). %e Przedmowa
856 4 # %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0033406776912 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
II 1415539
Status:
dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Uwagi dla czytelnika:
Księgozbiór podręczny 8 e / 48
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
SLP
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu Biblioteka Śląska z siedzibą pod adresem Biblioteka Śląska w Katowicach Plac Rady Europy 1. Pliki cookies wykorzystywane są w celu: a) dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb; b) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości; c) utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła; d) W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika. W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies: a) „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;