Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Za stołem w Kliczkowie : w sercu kuchni Borów Dolnośląskich

Tytuł pełny:
Za stołem w Kliczkowie : w sercu kuchni Borów Dolnośląskich / autor G. Sobel ; autor przedmowy P. Bikont
Tytuł:
Za stołem w Kliczkowie : w sercu kuchni Borów Dolnośląskich
Wariant tytułu:
W sercu kuchni Borów Dolnośląskich
Autorzy:
Sobel, Grzegorz (1972- )
Współtwórcy:
Bikont, Piotr (1955-2017). Przedm.
Wydawca:
[Kliczków : na zlec. Zamku Kliczków
Rok wydania:
2014]
Opis fizyczny:
99 stron : ilustracje, faksymilia ; 25 cm
Uwagi:
Publikacja współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach "Małych projektów". Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013
Nukat
Temat:
Kliczków (woj. dolnośląskie, pow. bolesławiecki, gm. Osiecznica)
Kliczków (woj. dolnośląskie) - zamek
Historia
Kulinaria
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje popularnonaukowe
Książka kucharska
Przepisy kulinarne
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01574cam#a2200361#i#4500
001 0033406776912
003 KAT ŚL
005 20230413082325.4
008 150713s2014####pl#a#########|000#0dpol#c
040 %e PNN %d KAT ŚL
046 %k 2014
100 1 %a Sobel, Grzegorz %d (1972- ). %e Autor
245 1 0 %a Za stołem w Kliczkowie : %b w sercu kuchni Borów Dolnośląskich / %c autor G. Sobel ; autor przedmowy P. Bikont.
246 3 0 %a W sercu kuchni Borów Dolnośląskich
260 # %a [Kliczków : %b na zlec. Zamku Kliczków, %c 2014].
300 %a 99 stron : %b ilustracje, faksymilia ; %c 25 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje popularnonaukowe
388 1 %a 2001-
500 %a Publikacja współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach "Małych projektów". Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013.
510 3 %a Nukat.
651 9 %a Kliczków (woj. dolnośląskie, pow. bolesławiecki, gm. Osiecznica)
651 9 %a Kliczków (woj. dolnośląskie) %x zamek
655 9 %a Książka kucharska
655 9 %a Przepisy kulinarne
658 %a Historia
658 %a Kulinaria
700 1 # %a Bikont, Piotr %d (1955-2017). %e Przedm.
856 4 # %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0033406776912 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
II 1415539
Lokalizacja:
SLP
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Uwagi dla czytelnika:
Księgozbiór podręczny 8 e / 48
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoja opinia jest dla nas ważna i może pomóc dokonać nam ulepszeń. Poświęć kilka chwil na wypełnienie formularza i prześlij sugestie. Dziękujemy!

Formularz