Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Książka kucharska hrabstwa kłodzkiego = Asu schmeckt's derhääme : Grafschaft Glatzer Kochbuch

Tytuł pełny:
Książka kucharska hrabstwa kłodzkiego = Asu schmeckt's derhääme : Grafschaft Glatzer Kochbuch / [koncepcja wydawnictwa i realizacja: Zbigniew Franczukowski i inni ; tłumaczenia: Alexander Alisch]
Tytuł:
Książka kucharska hrabstwa kłodzkiego = Asu schmeckt's derhääme : Grafschaft Glatzer Kochbuch
Wariant tytułu:
Przekład z: Asu schmeckt's derhääme : Grafschaft Glatzer Kochbuch, 1991
Współtwórcy:
Franczukowski, Zbigniew Redakcja
Alisch, Alexander Tłumaczenie
PRESS-FORUM Zbigniew Franczukowski. pbl
Wydawca:
Polanica-Zdrój : Press forum
Wydanie:
Wydanie I
Rok wydania:
2023
Opis fizyczny:
207, [1] strona : fotografie, ilustracje ; 21 cm
ISBN:
9788396412560
Uwagi:
Współfinansowanie: Tomasz Lipiński, Dariusz Piszczek
Część tekstu w gwarze kłodzkiej
Temat:
Kuchnia regionalna
Hrabstwo kłodzkie (1458-1815)
Kulinaria
Gatunek / Forma:
Książki
Poradniki i przewodniki
Książka kucharska
Publikacja bogato ilustrowana
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01874cam#a2200433#i#4500
001 0033407007002
003 KAT ŚL
005 20231031200354.2
008 230107s2023####pl#ao########|000#0#pol#c
020 %a 9788396412560 %q (oprawa twarda)
035 %a 991053057633405066
040 %e PNN %d KAT ŚL
041 1 # %a pol %a ger
046 %k 1991
245 0 0 %a Książka kucharska hrabstwa kłodzkiego = %b Asu schmeckt's derhääme : Grafschaft Glatzer Kochbuch / %c [koncepcja wydawnictwa i realizacja: Zbigniew Franczukowski i inni ; tłumaczenia: Alexander Alisch].
246 1 # %i Przekład z: %a Asu schmeckt's derhääme : %b Grafschaft Glatzer Kochbuch, %f 1991
250 %a Wydanie I.
260 # %a Polanica-Zdrój : %b Press forum, %c 2023.
300 %a 207, [1] strona : %b fotografie, ilustracje ; %c 21 cm.
336 %a Obraz %b sti %2 rdacontent
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Poradniki i przewodniki
388 1 %a 2001-
536 %a Współfinansowanie: Tomasz Lipiński, Dariusz Piszczek
546 %a Część tekstu w gwarze kłodzkiej.
650 7 %a Kuchnia regionalna %2 DBN
651 7 %a Hrabstwo kłodzkie (1458-1815) %2 DBN
655 7 %a Książka kucharska %2 DBN
655 7 %a Publikacja bogato ilustrowana %2 DBN
658 %a Kulinaria
700 1 # %a Franczukowski, Zbigniew %e Redakcja
700 1 # %a Alisch, Alexander %e Tłumaczenie
710 2 # %a PRESS-FORUM Zbigniew Franczukowski. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.bs.katowice.pl/site/recorddetail/0033407007002 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-964125-6-0 (oprawa twarda)

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
I 1779734
Status:
dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Uwagi dla czytelnika:
Księgozbiór podręczny 8 e / 53
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
SLP
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoja opinia jest dla nas ważna i może pomóc dokonać nam ulepszeń. Poświęć kilka chwil na wypełnienie formularza i prześlij sugestie. Dziękujemy!

Formularz